Tomātu biezzupa

3 porcijas

Ingredients

  • 5-6 svaigi tomāti
  • 1 buņdžina tomāti savā sulā
  • 1 avokado
  • 1/4 pipars
  • kaltēta sasmalicināta paprika vai svaiga paprika
  • sāls pēc garšas
  • karijs pēc garšas
  • ķiploka 1 daļiņa pēc vēlmes vai ķiploka pulveris pēc garšas
  • pāris bazilika lapiņas

Directions

  1. Tomātus noblanšē, novelk miziņas, liek katlā un pielej nedaudz ūdeni.
  2. Pievieno tomātus savā sulā.
  3. Pievieno garšvielas, sāli un visu uzkarsē.
  4. Pēc tam ņem nost no uguns, sablenderē tomātus.
  5. Pievieno avokado un baziliku un atkal visu sablenderē.

Var pievienot vēl olīveļļu, balzamiko, grauzdiņus vai/un fetas sieru.