kvinojas lēcu kotletes

Kvinojas un lēcu kotletes

Sastāvdaļas

  • 170 gr lēcas
  • 100 gr kvinojas
  • 1 burkāns
  • 2 ēd.karotes rīvmaize
  • 1 ēd.karote sojas mērces
  • 2 ēd.karotes tomātu mērces
  • Auzu milti apviļāšanai
  • Olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Izvāra lēcas un kvinoju (katru atsevišķā katlā).
  2. Sarīvē smalki burkānu un apcep uz pannas (var arī kopā ar burkānu apcept smalki sagrieztu sīpolu).
  3. Bļodā lēcas un kvinoju sastampā ar kartupeļu stampu.
  4. Masai pievieno saceptos burkānus, sojas mērci, tomātu mērci un rīvmaizi. Samaisa.
  5. Veido kotletītes, pirms likšanas uz sakarsētas pannas, apviļā auzu miltos.
  6. Cep, kamēr iegūst garoziņu.