Sastāvdaļas
- 170 gr lēcas
- 100 gr kvinojas
- 1 burkāns
- 2 ēd.karotes rīvmaize
- 1 ēd.karote sojas mērces
- 2 ēd.karotes tomātu mērces
- Auzu milti apviļāšanai
- Olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
- Izvāra lēcas un kvinoju (katru atsevišķā katlā).
- Sarīvē smalki burkānu un apcep uz pannas (var arī kopā ar burkānu apcept smalki sagrieztu sīpolu).
- Bļodā lēcas un kvinoju sastampā ar kartupeļu stampu.
- Masai pievieno saceptos burkānus, sojas mērci, tomātu mērci un rīvmaizi. Samaisa.
- Veido kotletītes, pirms likšanas uz sakarsētas pannas, apviļā auzu miltos.
- Cep, kamēr iegūst garoziņu.