Šos keksiņus var cept arī bez olas, jo tiek pievienotas linsēklas, kas var aizstāt olas.
Sastāvdaļas
- Mandeļu milti 280 gr (vai 300 gr mandeļu skaidiņu)
- 4 ēd.k. medus
- 4 ēd.k. kokosriekstu eļļas
- 1 tējk.sodas
- 1 tējk.kanēlis
- 2 ēdamkarotes linsēklu
- 3 olas
- šķipsniņas sāls
Pagatavošana
- Ja izmanto mandeļu skaidiņas, tad tās sasmalcina līdz miltu konsistencei.
- Linsēklām pievieno 6 ēd.karotes silta ūdens un atstāj uzbriest.
- Medu un kokosriekstu eļļu pasilda līdz šķidrai konsistencei.
- Ņem visas sastāvdaļas un samaisa kopā līdz viendabīgai masai.
- Ņem keksiņu formu, liek keksiņu papīrīšus un pilda iekšā mīklu.
- Liek sakarsētā (180 grādi) krāsnī un cep līdz gatavs.