Sastāvdaļas
- 90 gr milti
- 30 gr kakao pulveris (bez cukura)
- 1 tējk. cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 1/2 tējk. kanēļa
- 150 gr sarīvēts bez mizas cukini
- 50 gr kokoseļļas
- 70 gr brūnā cukura
- 1 ēd.k. medus
- 1 ola
- Tumšā šokolāde (~50 gr)
Pagatavošana
- Ieslēdz cepeškrāsni 170 gr.pēc Celsija
- Sajauc kopā miltus, kakao, sāli, kanēli, cepamo pulveri.
- Citā traukā izkausē kokoseļļu, pievieno cukuru, olu un samaisa līdz cukurs gandrīz pilnībā izkusis. Pievieno medu un sarīvēto cukini. Samaisa.
- Abas masas sajauc kopā.
- Mīklai pievieno sīkos gabaliņos sadrupināto šokolādi. Samaisa.
- Liek keksiņu papīrīšos un mafinu pannā.
- Cep ap 30 min.