Kabaču šokolādes keksiņi

Cukini-šokolādes keksiņi

Sastāvdaļas

  • 90 gr milti
  • 30 gr kakao pulveris (bez cukura)
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 1/2 tējk. kanēļa
  • 150 gr sarīvēts bez mizas cukini
  • 50 gr kokoseļļas
  • 70 gr brūnā cukura
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 ola
  • Tumšā šokolāde (~50 gr)

Pagatavošana

  1. Ieslēdz cepeškrāsni 170 gr.pēc Celsija
  2. Sajauc kopā miltus, kakao, sāli, kanēli, cepamo pulveri.
  3. Citā traukā izkausē kokoseļļu, pievieno cukuru, olu un samaisa līdz cukurs gandrīz pilnībā izkusis. Pievieno medu un sarīvēto cukini. Samaisa.
  4. Abas masas sajauc kopā.
  5. Mīklai pievieno sīkos gabaliņos sadrupināto šokolādi. Samaisa.
  6. Liek keksiņu papīrīšos un mafinu pannā.
  7. Cep ap 30 min.