burkānu keksini

Bezglutēna burkānu keksiņi

Sastāvdaļas

  • ~300 gr rīsu milti (balto un brūno rīsu)
  • 2-3 burkāni
  • 1-2 olas
  • 4-6 ēd.karotes bez piedevu jogurta
  • ~50 gr kokosrieksta eļļa
  • 3 ēd.karotes medus
  • šķipsniņa sāls
  • 1/4 tējkarotes sodas
  • 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1/4 tējkarotes kanēļa
  • 1/4 tējkarotes malta ingvera
  • 1/4 tējkarotes malta muskatrieksta

Pagatavošana

  1. Izkausē kokosrieksta eļļu, pievieno medu, garšvielas, olu, smalki rīvētos burkānus un visas pārējās sastāvdaļas.
  2. Cep keksiņu pannā (sanāk ap 12), kurā ieklāts cepamais papīrs, apm.35 min. 200° t.Place your list items here