Sastāvdaļas
- ~300 gr rīsu milti (balto un brūno rīsu)
- 2-3 burkāni
- 1-2 olas
- 4-6 ēd.karotes bez piedevu jogurta
- ~50 gr kokosrieksta eļļa
- 3 ēd.karotes medus
- šķipsniņa sāls
- 1/4 tējkarotes sodas
- 1/4 tējkarotes cepamā pulvera
- 1/4 tējkarotes kanēļa
- 1/4 tējkarotes malta ingvera
- 1/4 tējkarotes malta muskatrieksta
Pagatavošana
- Izkausē kokosrieksta eļļu, pievieno medu, garšvielas, olu, smalki rīvētos burkānus un visas pārējās sastāvdaļas.
- Cep keksiņu pannā (sanāk ap 12), kurā ieklāts cepamais papīrs, apm.35 min. 200° t.Place your list items here