Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes medus
- 200 gr pilngraudu auzu milti
- 60 gr kokosriekstu eļļa
- 3 olas
- 1 tējkarote cepamais pulveris
- 100 gr vājpiena biezpiens
- 150 ml piens
- sauja jāņogas
Pagatavošana
- Saputo olas vieglās putās, pievieno medu (šķidru; ja nav šķidrs, tad uzsilda) un turpina putot, līdz viendabīga masa.
- Izkausē katliņā kokosriekstu eļļu, pievieno pienu tam.
- Saputotām olām pievieno miltus, cepamo pulveri, biezpienu.
- Tad pievieno uzsildīto pienu ar eļļu. Visu kārtīgi samaisa.
- Pašās beigās viegli iemaisa ogas.
- Liek formiņās, cepeškrāsnī, ap 200 grādiem. Cep līdz gatavs.