panna cotta ar ogam

Mana Panna Cotta

Porciju skaits 6-7

Šis ir saldais, kas perfekti sader ar dažādām ogām un ir ļoti atsvaidzinošs karstā vasaras dienā. Saldais ir gana trekns un salds, tāpēc šoreiz vairāk nav labāk.

Visērtāk saldo taisīt iepriekšējā vakarā un līdz pasniegšanai turēt ledusskapī.

Sastāvdaļas

  • Piens 3,2% 0,5 L
  • Saldais krējums 0,5 L
  • Dan Sukker cukurs “Multi” 250 gr
  • Dažādas vasaras ogas
  • Puse vaniļas pāksts

Pagatavošana

  1. Uzkarsē saldo krējumu un pienu.
  2. Pārgriež pa vidu vaniļai un ar nazīti izkasa vaniļas sēklas, pievieno pienam un saldajam krējumam.
  3. Uzkarsētam pienam un krējumam pievieno cukuru “Multi”. Maisa līdz cukurs izkusis.
  4. Ņem nost no uguns un lej skaistos trauciņos.
  5. Liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.
  6. Pirms pasniegšanas bagātīgi (daudzums pēc vēlmēm) pievieno ogas.
  7. Pasniedz.